Hawaii Poi-Dog Hop!

Hawaii Poi-Dog Hop!
20 – 31 Oktober 2018

Ja,.du läste rätt,.Hawaii! Drömställe, eller hur? Hawaii OCH Harley-Davidson,.hej å hå! Så rätt. Nästan orealistiskt underbart! Vi kör ”island-hopping” i paradiset på Harleys! Nyp dig.

12 dagar totalt dörr-till-dörr Sverige
7  hojdagar
Besök på Maui i fyra nätter och Big Island i fyra nätter
En bonus övernattning i LA innan avresa hem
(med reservation för ev. ändringar)

Till Los Angeles där vi övernattar nära Venice Beach!

Nästa morgon drar vi ut över Stilla havet, hela vägen till Maui där vi har ”basläger” på ett fint hotel/resort vid havet nära byn Lahaina.

Det fiffiga är detta med bas-hotellen på både Maui och Big Island!

Från bas-hotellet på Maui sticker vi ut på hoj, varje morgon, på sköna dagsturer och upptäcktsfärder runt och igenom hela ön, från nord till syd, öst till väst, och allting däremellan! Djungel, vulkaner, berg, skog, strand, hav, hula-hula flickor m.m! Vi hinner tillbaka till bashotellet varje sen-eftermiddag lagom till Happy Hour eller kanske en luau eller två? Beach eller bike? Bike OCH beach? Beach och bar? 🙂 Här råder det island living, man! No worries in paradise!

Nästa hawaiianska hållplatsen blir The Big Island som är mera än dubbelt så stor som Maui men ännu mindre befolkad! Här råder verkligen vagabond-stuket! Lugnt och avslappnat! Mycket surf, strand och friluftsfolk. Ingen har bråttom! The Big Island är mycket säregen och fenomenalt vacker! På The Big Island finns det gott om otroligt fina och långa hojvägar att upptäcka! Vi kör samma skiss här som på Maui dvs. samma bas-hotell vid havet, i byn Kona, och kör härliga dagsturer på hoj.

Vi säger tack och hej till The Big Island och drar tillbaka till L.A och övernattar nära Venice Beach. Nästa dag är vi lediga ”civilister” utan MC. Här är det fritt fram att göra vad man vill i The City of Angels och gosse,..här finns det mycket att göra!

Allt som allt, så tillbringar vi åtta nätter på de två största Hawaiianska öarna där vi kommer att bevittna och uppleva en komplett makalös naturskönhet. Utöver detta en härlig, avslappnad beach-livsstil, håll-i-gång, massor med sköna bajker-kompisar och likasinnade, spännande hojåkning och avslutar med ett schysst L.A-besök!

OBS! PGA det stora antalet flygresor både dit, hem och emellan öarna samt de smått astronomiska Hawaiianska hotell och Harley hyrpriserna så är totalkostnaden för Hawaii Poi-Dog Hop ovanligt hög, men,.jisses vilken resa.

 

Den totala kostnaden för denna tur: / hojåkare beräknad till ca. 66900:-
-Allt flyg ca. 15,000:- (Jag samordnar men du betalar allt flyg själv)
-Hotell del i dubbelrum beräknat till ca. 10,000:- (Jag samordnar men du betalar boende själv)
-DaveUSA-faktura inkl. valfri* ny eller nästan ny Harley-Davidson motorcycle med mycket bra försäkringar, transport/transfer, guide (Dave) samt kostnader 41,900:-
totalt ca. 66900:-

*beroende på tillgång / OBS! Något begränsad urval av Harley-Davidson modeller på Hawaii.

Den totala kostnaden för denna tur: / passagerare: ca. 49,900:-
-Flyg t.o.r Arlanda beräknat till ca. 6000:- (Jag samordnar men du betalar flyg själv)
-Hotell del i dubbelrum beräknat till ca. 10,000:- (Jag samordnar men du betalar boende själv)
-DaveUSA-faktura inkl. transport, guide (Dave) samt kostnader 24,900:-
totalt 49,900:-

Dessa kostnader är idag högst preliminära!

Alla priser och kostnader kan ändras beroende på den stundande dollarkursen.

Ring/mejla för mera information! Välkommen!

E ka holo! LET’S RIDE!

Hawaii

Previous

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *