Hawaii Poi Dog Hop! 18 – 30 November 2019

logotype_big

61O1ANvULeL._SX425_

Hawaii Poi Dog Hop! OBS! Begränsat antal platser kvar!

18 – 30 November 2019
13 dagar totalt
6 dagar in the saddle
11 nätter
Antal öar vi besöker 3 (Oahu, Big Island, Maui)

Ett verklig annorlunda MC-sväng med tanke på att vi luffar omkring, hit å dit, mellan 3 separata och säregna öar mitt i tamejfan paradiset! Grejen med Poi Dog är att vi, för varje ö vi besöker, bor på ett och samma ”bas-hotell” varje natt. Tre nätter på Waikiki, Oahu, tre nätter på Kona, Big Island och slutligen tre nätter på Maui. Beträffande hoj-åkningen så är det sköna, långa och varierande dags-turer som gäller, varje dag. Vi hamnar alltid tillbaka på bas-hotellet varje sen eftermiddag lagom till happy-hour. Skönt att slippa behöva packa på/av hojen varje dag! Detta ”icke-ortodoxa” sättet att göra en MC-tur på passar Hawaii perfekt! Laid back. Njutning, island-living och vilka makalösa vägar och natur,.!

Set-up: Flyg till L.A. Övernatta. Dagen därpå flyg ut över Still Havet till Hawaii och ön Oahu. En relativt liten ö men ändå hem till stor-huvudstaden, välkända Honolulu. Vi ska bo mitt i smeten vid Waikiki Beach, vi och Elvis. Även Oahu erbjuder bra hojåkning och många balla ställen att kolla in. Surf-paradiset North Beach och Pearl Harbor är självklara måsten.

Från Oahu är det en 20-minters flygresa till den största men ändå mycket glestbefolkade ön Hawaii eller The Big Island. Här gör vi precis som på Oahu, dvs vi belägrar vårt bas-hotell i laid back Kailuna-Kona och inleder en tre-dagar lång upptäcksfärd på H-D. Ön är riktigt stor, med både berg, dal, djungel och vulkan! Det blir rejält med åkning. Mycket att se och göra. Här också finns mina vagabond MC-kompisar som verkligen diggar när svenskarna kommer!

Sista ön vi hälsar på blir Maui. Ytligare en paradis ö! Vi siktar på att bo nära balla fiskebyn Lahaina. Härifrån åker vi ut på spännande och underbara dags-turer runtom denna sagolika ön, ibland med hjälp av mina MC-polare! Maui erbjuder komplett fantastisk hojåkning vill jag lova! Ni har väl hört talas om berömda Highway to Hana?

Från Maui sticker vi tillbaka till Kalifornien, dagen därpå flyg hem till Sverige.

Din totala kostnaden per rider för denna tur: 59900:-
För passagerare 42900:-

Betalning sker i tre delar.
1. Flyg. Jag samordnar men alla betalar sina egna, förbokade flygbiljetter själv innan resan.
2. Boende. Jag samordnar. men alla betalar sina egna, förbokade hotellrum själv under turens gång.
3. Alla betalar en DaveUSA-faktura täckande både en ny/nästan ny valfri* Harley-Davidson motorcykel med försäkringar, transfer och guide/administratör (Dave)

Allt ovan till en totalkostnad av 59900:-
Passagerare totalkostnad 42900:-

*MC tilldelas efter tillgång. Mat, dryck och bensin ingår ej i dina totala kostnader.

Alla priser och upplägg är preliminära

Tiden är knapp! Kontakta mig nu!

E ka holo!

Let’s RIDE!

 

hawaii_poi-1009

Hawaii

Previous
Next

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *