Hawaii Poi Dog Hop!

Hawaii Poi-Dog Hop!

11 – 23 November 2017

Hawaii! Drömställe, eller hur? Hawaii OCH Harley-Davidson,.vinnar-kombo! Lägg då till faktumet att vi kommer att besöka 2 öar och åka våra H-D:ar överallt!… det gör saken ännu ljuvligare! Nästan orealistiskt underbart! Vi kör ”island-hopping” i paradiset på Harleys! Ring eller mejla mig för mera info om detta.

Antal dagar totalt: 13
Antal dagar in the saddle: 8
Två st. fyra nätters stopp (Maui och The Big Island)
En två-nätters stopp i Los Angeles

Vi startar i Los Angeles där vi övernattar. Nästa morgon drar vi ut över Stilla havet, hela vägen till Maui!

Det fiffiga är att vi bor på ett och samma bas-hotell på Maui under hela vår fyra-dagar långa vistelsen. Därifrån hotellet sticker vi ut på hoj, varje morgon, på sköna dagsturer och utforskar hela ön, från nord till syd, öst till väst, och allting däremellan! Djungel, vulkaner, berg, skog, strand, hav, hula-hula flickor m.m! Vi hinner tillbaka till bashotellet varje sen-eftermiddag lagom till Happy Hour eller kanske en luau eller två?

Nästa hawaiianska hållplatsen blir The Big Island som är mera än dubbelt så stor som Maui och ännu mindre befolkad! Här råder verkligen en vagabond-livsstil! Lugnt och avslappnat! Mycket surf, strand och friluftsfolk. Ingen har bråttom! The Big Island är fenomenalt vacker! På The Big Island finns det gott om fina hojvägar att upptäcka! Vi kör samma skiss här som på Maui dvs. samma bas-hotell vid havet och härliga dagsturer på hoj.  Vi säger tack och hej till The Big Island och drar tillbaka till L.A i två nätter! Här finns MYCKET att se och göra!

Allt som allt, så tillbringar vi åtta nätter på de två största Hawaiianska öarna där vi kommer att bevittna och uppleva en komplett makalös naturskönhet. Utöver detta en härlig, avslappnad beach-livsstil, håll-i-gång, spännande hojåkning och avslutar med ett två-nätters L.A-besök!

Pris: 39,900:- rider, 25,900:. passagerare
Ingår valfri (after tillgång) Harley-Davidson MC inkl. försäkring och Dave eller Thomas som Road Captain/guider/administratör.

Transport och inackordering ingår ej i priset. Hur funkar det? Bra! Ring mig så berättar jag!

Välkommen!

‘Ae ia maua holo! (översätt: Let’s Ride på hawaiianska!)

 

 

Hawaii

 

 

 

 

 

 

Previous
Next

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *