IMG_1100

Rocky Mountain Yellowstone Slam! 16 – 29 Juli 2018

Rocky Mountain Yellowstone Slam
16 – 29 Juli 2018

Yellowstone National Park!! The Rockies! The Grand Tetons! Etc.! Jösses! Utan tvekan ett av de vackraste naturområden i hela världen! Snacka om Rocky Mountain High!

14 dagar totalt
11 hojdagar
ca. 330 mil totalt
ca. genomsnitt 30 mil/dagen
(med reservation för ev. ändringar)

Rundtur (såklart!)

Här gäller det spännande bergsvägs-körningar genom en häpnande natur! Så här gör vi: Vi flyger till Denver. Nästa dag hämtar vi våra hojar och sticker rakt upp, upp, upp genom de oslagbara Klippiga Bergen, hela vägen norrut och in i Wyoming! Vi fortsätter i norrut genom hela underbara Wyoming upp till Montana där vi girar västerut/ norrut på hissnande Chief Joseph Scenic Byway (ingen som är höjdrädd, va? 🙂 som tar oss bort mot Yellowstone National Park som vi äntrar vid parkens norra sida. Vi bor i parken i West Yellowstone, Mt. Det blir mycket att se! Vi fortsätter söderut genom parken ner till Jackson, Wy. Vidare söderut sen och in i den häpnadsväckande delstaten Utah med sikte på mytomspunna Bryce Canyon och den mystiska och sanslöst vackra byn Moab! Österut genom Venus-landskap och tillbaka upp och in i Colorado! Vi fortsätter österut genom bergen tillbaka Denver. Nästa dag packar vi våra pinaler och flyger hem till Sweden! Ord kan knappast beskriva den råa, stor-slagna, otroliga skönheten vi kommer att uppleva tillsammans, eller, spänningen av att åka på dessa makalösa bergsvägarna, ibland så högt belagda att det finns bara barmark, tunn-luft, sten, örnar och glaciär att tillgå! 

Den totala kostnaden för denna tur: ca. 48,900:-
Pris för passagerare? Ring för konsultation.

Betalning sker i tre delar. 1. Flyg. Alla betalar sin egen flygbiljett själv innan resan. Jag samordnar. 2. Boende. Alla betalar sina egna hotellrum själv vid check-in. Jag samordnar. 3. Alla betalar en DaveUSA-faktura täckande både en ny eller nästan ny valfri* Harley-Davidson motorcykel med försäkringar, transfer och en guide/administratör (Dave)
*beroende på tillgång

Ring/mejla för mera information! Välkommen!

LET’S RIDE!

yellowstone 2018

 

 

 

 

Previous
Next

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *