IMG_0364

Old Number 48. 14 – 24 April 2018 (Inkl. Arizona Bike Week)

Old Number 48 (inkl. Arizona Bike Week)

14 – 24 April 2018
In/ut Phoenix, Az.
11 dagar totalt dörr-till-dörr Arlanda
9 hotell-nätter
7 åk-dagar
1 st. 3-nätters stopp (bashotellet i Scottsdale)
ca 150 mil totalt.
22 mil/dagen genomsnitt

Road captain: Dave

Den 14 February 1912 blev Arizona den 48:e delstaten i USA. Vilket gör den till USA’s yngsta fastlands delstat. De funderade hårt på att döpa staten till Motorcykelonia tack vare faktumet att Arizona är som skräddarsydd för MC-aventyr! Klimatet, vägarna, naturen,..och människorna! Lägg till den helt fantastiska Arizona Bike Week-rallyt som vi får uppleva så är saken biff!

Våren på en H-D i öknen = tidig, rejäl sommar för vi nordbor. Genomsnitts temperatur i hela området under resans gång är ca. 30+ grader!  Blåhimmel och sol, sol, sol!

Vi upptäcker denna makalösa, traditionella men ändå moderna delstat och umgås i värme och sol och njuter av den ändlösa, underbara öknen, de höga bergen och de lummiga skogarna!

Vi hamnar självklart ihop med någon av mina underbara släktingar i Scottsdale. Fest och flärd. Har vi tur så bjuder kusinerna Kelly och Mike med följe oss på en härlig dagstur till sina bästa smultron ställen, eller så blir vi kanske hembjuden till Cousin Ed på BBQ-baluns? Vi får se.

Bashotellet blir lyxiga Scottsdale Plaza Resort. Här börjar vi OCH slutar vår runda. Norrut till cowboy-byn med ett stort C,.Prescott, där vi bor på Whisky Row! Norrut och ordentligt uppåt genom bergen i Prescott National Forrest förbi gruvbyn på bergssidan Jerome och vidare till ett av världens vackraste ställen: Sedona. Vidare förbi Flagstaff norrut till jätte-hålet i marken. Grand Canyon! Neråt till gamla Route 66 västerut via Williams till kitschens högborg. Seligman. Gamla 66 fortsatt västerut förbi bl.a Hackberry och Kingman till bergen som leder oss upp till Oatman,.åsnor, cowboys, kalla öl och vi. Söderut i hettan till byn mitt i ingenstans, Parker och vidare österut tillbaka till Scottsdale Plaza Resort där vi tillbringar tre nätter i lyx och bekvämlighet (en bajkers vardag!) Vi behåller vara hojar första dan i Scottsdale och åker en härlig dagstur ut till ovannämnda kusinernas smultron ställen runt om Scottsdale. The Hideaway, kanske? Världens mesta biker-bar, tveklöst! Vi avslutar vår super-resa med chill på lyxresorten. Alltid en mycket populär och uppskattad tidsfördriv! 🙂 

Generellt sagt, turen ger sommaren en skön och härlig kick-start ! Makalöst höjdarväder, go’ mat och dryck, perfekta MC-vägar, underbart umgänge och en och en annan skallerorm och kaktus! 

Den totala kostnaden för denna tur: ca. 36,900:-
Pris för passagerare? Ring för konsultation.

Betalning sker i tre delar. 1. Flyg. Alla betalar sin egen flygbiljett själv innan resan. Jag samordnar. 2. Boende. Alla betalar sina egna hotellrum själv vid check-in. Jag samordnar. 3. Alla betalar en DaveUSA-faktura täckande både en ny eller nästan ny valfri* Harley-Davidson motorcykel med försäkringar, transfer och guide/administratör (Dave)

Ovan till en totalkostnad av 36900:-

*MC tilldelas efter tillgång. Mat, dryck och bensin ingår ej i dina totala kostnader.

Alla priser och upplägg är preliminära

Tiden är knapp! Kontakta mig nu!

Let’s RIDE!

 

48

 

 

southwest bildspel

 

 

Previous
Next

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *