Hill Country

Rebel Yell!

Rebel YELL!
12 – 25 April 2017

Dags att packa våra saddle-bags, putsa våra cowboy boots och dra way down south, ner till Mexikanska Gulfen, på en oförglömlig hoj-tur deep in the heart of Texas och Louisiana!
Ring för mera info.

14 dagar totalt
10 hojdagar
2 st. 2-nätters stopp  (Palacios, TX, New Orleans LA)
ca. 240 mil totalt
ca. genomsnitt 26 mil/dagen
(med reservation för ev. ändringar)

Vi börjar i New Orleans och hämtar våra bågar, sen sticker vi västerut genom träsk och skog, via Abbeville, La. mot målet, den berömda gulfbyn Galveston Tx.! En riktig happening stad med fokus på dess långa strand , kultur och nattliv!

Vi fortsätter västerut och stryker längs gulfen, tillbaks i tiden, till det bortglömda samhället med ett stort hjärta, Palacios. Tx. och The Luther Hotel. Ett enormt, pompöst och gammalt k-märkt träbygge komplett med gungstols-bestyckade terrasser och prominenta spöken! Den energiska ägaren, eldsjälen Jack, a.k.a “Jumpin’ Jack Flash”, tar emot oss med vidöppna armar i två nätter, och mobiliserar hela byn i vår ära med att bl.a bjuda oss på en tvättäkta Texas-stajl Bar-B-Que baluns! Här får vi möta real Texans kan jag lova!

Vi svänger norrut sedan through the desert mot The Alamos San Antonio och en kväll på bl.a berömda The Riverwalk! Häpnadsväckande! Vänta så får du se!

Från San Antonio drar vi till The Hill Country och lilla byn Leakey, ingångs-porten till de kända (ibland ökända?), kittlande och mycket utmanande berg och dalbane-vägarna som utgör det kallas The Three Twisted Sisters. Håll i styret!

Nästa dag, iväg till en av USA’s viktigaste och ballaste musikstäder, Austin! Vi bor en kort bit ifrån berömda 6th Street. Här finns mycket att se och lyssna på! På kvällen spatserar vi längs 6th Street och rockar loss för att det är musik och folkliv överallt!

Österut ifrån Austin sedan med destination Livingston, Tx. och vidare till Louisiana och byn Opelousas, mitt i en typiskt Old South sydstats-natur. Varmt och skönt vill jag lova! Ännu varmare blir det för att vi bor denna kväll på ett enormt kasino och galopp-bana! Mycket folk, mycket drag. En ren och skär upplevelse!

Sista sträckan nu med fortsatt skön åkning genom vackra Louisiana mot slutdestinationen, likaså startpunkten, makalösa New Orleans! Efter vi har lämnat tillbaka våra hojar får vi nöjet att bo här i två nätter med alla chanser i världen att upptäcka, provsmaka, lyssna på, känna vid och förundras över denna magiska stad. Ooo la la, vilket ös!

Priset 29,900:- rider, 19,400:- passagerare.
Ingår Harley-Davidson MC inkl. försäkring och Dave som Road Captain/guide/administratör.
Transport och inackordering ingår ej i priset. Hur funkar det? Bra! Ring så förklarar jag!
Välkommen!

Let’s RIDE!

Rebel 2017

 

Next

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *