07f3092a58ea8d0102ef88b72c837cd4

Little Best of Arizona 26 May – 3 Juni

800px-Flag_of_Arizona.svgnew håååkkkaaaan 1

 

 

 

 

Little Best of Arizona

Världen är fylld med underbara och vackra ställen ”skräddarsydda” för MC-äventyr. Jag har åkt genom många av de. För mig är The Southwest i USA och synnerligen Arizona bland de allra bästa. Klimatet, vägarna, folket, kulturen, naturen, de varierande landskapen, sevärdheterna MC-kulturen osv.. En sann vinnare. Jag vill gärna dela med mig av Mitt Arizona men det finns alldeles för mycket att klara av under en enda sväng. Man får göra flera! Därför gör jag Little Best of Arizona. En intensiv men härlig rundresa. Denna gång kör vi något mera norröver där vi besöka ett axplock av det bästa och mest häpnadsväckande Arizona erbjuder.

 

26/5 – 3/6

9 dagar totalt
5 åkdagar
7 hotellnätter
120 mil ca.

Färdväg:

Scottsdale
Winslow
Kayenta via Ojato och Navaho Monument Valley
Grand Canyon
Prescott
Scottsdale
Scottsdale
Flyga hem
Landa

P.O.I:
Tonto National Forest
Apache National Forest
Historic Winslow
Ojato Monument Valley
Monument Valley Navaho Tribal Park
Grand Canyon
Sedona
Prescott National Forest
Historic Prescott
Old Town Scottsdale
inkl. Buddy Stubbs H-D & Museum
Världens största H-D dealer Scottsdale H-D

Ca. pris 26000:- rider / 19,000:- passagerare.
Täcker reguljärt flyg t.o.r med exempelvis British Airways, valfri* Harley-Davidson MC av senare årsmodell inkl. fullgod försäkring, boende del i dubbelrum på schysta hotell och mig som Road Captain / admin.
*efter tillgång

Upplägg och pris preliminära

Läs mera här på min hemsida på hur jag ser på detta med MC-turer i mitt hemland USA. Viktiga parametrar.
Begränsat antal platser. Boka redan nu. Ring för mera information: 0708820522.

Let’s RIDE!

 

 

Screenshot 2021-08-09 at 15.06.25

 

07f3092a58ea8d0102ef88b72c837cd4

view-from-south-rim

Previous
Next

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *