”Probike Hawaiian Island Hop” 1 – 13 November 2022 FULLSATT RESERVLISTA

new håååkkkaaaan 1

Unknown-1

 

 

 

 

 

 

 

Probike Hawaiian Island Hop     1 – 13 November 2022  FULLSATT

1 – 13 November 2022
13 dagar total
6 hojdagar
11 hotellnätter

Senaste super-turen tillsammans med Sveriges största Harley-Davidson dealer: Probike Stockholm Syd.

Probike Hawaiian Island Hop   1 – 13 November 2022. ”Island-hopping på H-D” på Hawaii med besök på Maui, Big Island och Oahu. Djungel, berg, skog, hav. Paradis! Vi kör Harleys på Maui och Big Island. Otroliga vägar och naturskönhet. Bucket-list minne för livet.

Färdväg (prell)
L.A
Maui
Maui
Maui
Big Island
Big Island
Bid Island
Oahu
Oahu
L.A
L.A
Flyga hem
Landa

En verklig annorlunda MC-sväng med tanke på att vi luffar omkring, hit å dit, mellan 3 separata och säregna öar mitt i tamejfan paradiset! Grejen med Probike Hawaiian Island Hop är att vi, för varje ö vi besöker, bor på ett och samma ”bas-hotell” varje natt. Tre nätter i Lahaina, Maui, tre nätter i Kona, Big Island och slutligen två nätter i Waikiki, Honolulu, Oahu. Vi får även njuta två nätter i Los Angeles på vägen hem, en liten turist-runda. Mycket att se där!

Beträffande hoj-åkningen så är det sköna, långa och varierande dags-turer som gäller, varje dag förutom på Oahu där vi är privatister. Vi hamnar alltid tillbaka på bas-hotellet varje sen eftermiddag lagom till happy-hour. Skönt att slippa behöva packa på/av hojen varje dag! Detta ”icke-ortodoxa” sättet att göra en MC-tur på passar Hawaii perfekt! Laid back. Njutning, island-living och vilka makalösa vägar och natur,.!

Set-up: Flyg till L.A. Övernatta. Dagen därpå flyg ut över Still Havet till Hawaii och ön Maui, en paradis ö! Vi siktar på att bo nära balla fiskebyn Lahaina. Härifrån åker vi ut på spännande och underbara dags-turer runtom denna sagolika ön, ibland med hjälp av mina MC-polare! Maui erbjuder komplett fantastisk hojåkning vill jag lova! Ni har väl hört talas om berömda Highway to Hana?

Från Maui är det en 20-minters flygresa till den största men ändå mycket glestbefolkade ön Hawaii eller The Big Island. Här gör vi precis som på Maui, dvs vi belägrar vårt bas-hotell i laid back Kailuna-Kona och inleder en tre-dagar lång upptäcksfärd på H-D. Ön är riktigt stor, med både berg, dal, djungel och vulkan! Det blir rejält med åkning. Mycket att se och göra. Här också finns mina vagabond MC-kompisar som verkligen diggar när svenskarna kommer!

Sista ön vi hälsar på blir Oahu i två nätter. En relativt liten ö men ändå hem till stor-huvudstaden, välkända Honolulu och här blir det två nätters ”bad-turistande” som gäller. Vi ska bo mitt i smeten vid Waikiki Beach, vi och Elvis.  Oahu erbjuder många balla ställen att kolla in som Surf-paradiset North Beach och Pearl Harbor. Den som vill kan få hyra H-D eller scooter och köra egen upptäcksfärd, eller bara ligga med en Mai Tai i handen och slappa på stranden.

Från Oahu sticker vi tillbaka till Los Angeles i två nätter.

Ca. kostnaden per rider: 59000:-*
Passagerare 41000:-*
Summorna skall täcka reg. flyg, Harley-Davidson MC av senare års modell med försäkringar, boende del i dubbelrum och Road Captain Dave, sweeper Hasse
Kontakta mig för betalningsdetaljer och annan information.

*MC tilldelas efter tillgång. Mat, dryck och bensin ingår ej i dina totala kostnader.
Alla priser och upplägg är preliminära

E ka holo! (Let’s RIDE!)

61O1ANvULeL._SX425_

hawaii_poi-1009

hawaii_poi-800

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_2411 IMG_5610 Hawaii_Poi-944 Hawaii_Poi-791 Hawaii_Poi-685 Hawaii_Poi-511 Hawaii_Poi-374 Hawaii_Poi-260 Hawaii_Poi-258 Hawaii_Poi-152 Hawaii_Poi-9

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

To top