“Poi Dog Hawaiian Island Hop” 27 Oktober – 9 November 2024

new håååkkkaaaan 1

61O1ANvULeL._SX425_

“Poi Dog Hawaiian Island Hop”  27 Oktober – 9 November 2024

14 dagar total
7 hojdagar
12 hotellnätter

Poi Dog Hawaiian Island Hop  13-26 Oktober. “Island-hopping på H-D” på Hawaii med besök på Maui, Big Island och Oahu. Djungel, berg, skog, hav. Paradis! Vi kör Harleys. Otroliga vägar och naturskönhet. Bucket-list minne för livet.

Färdväg (prell)
L.A
Maui
Maui
Maui
Big Island
Big Island
Bid Island
Oahu
Oahu
Oahu
L.A
L.A
Flyga hem
Landa

En verklig annorlunda MC-sväng med tanke på att vi luffar omkring, hit å dit, mellan 3 separata och säregna öar mitt i tamejfan paradiset! Grejen med Poi Dog Hawaiian Island Hop är att vi, för varje ö vi besöker, bor på ett och samma “bas-hotell” varje natt. Tre nätter i Lahaina, Maui, tre nätter i Kona, Big Island och slutligen tre nätter i Waikiki, Honolulu, Oahu. Vi får även njuta två nätter i Los Angeles på vägen hem, en liten turist-runda. Mycket att se där!

Beträffande hoj-åkningen så är det sköna och varierande dags-turer som gäller, varje dag förutom på Oahu där vi är privatister förutom en MC-dag. Vi hamnar alltid tillbaka på bas-hotellet varje sen eftermiddag lagom till happy-hour. Skönt att slippa behöva packa på/av hojen varje dag! Detta “icke-ortodoxa” sättet att göra en MC-tur på passar Hawaii perfekt! Laid back. Njutning, island-living och vilka makalösa vägar och natur.

Set-up: Flyg till L.A. Övernatta. Dagen därpå flyg ut över Still Havet till Hawaii och ön Maui, en paradis ö! Vi siktar på att bo nära balla fiskebyn Lahaina. Härifrån åker vi ut på spännande och underbara dags-turer runtom denna sagolika ön. Maui erbjuder komplett fantastisk hojåkning vill jag lova! Ni har väl hört talas om berömda Highway to Hana?

Från Maui är det en 20-minuters flygresa till den största men ändå mycket glestbefolkade ön Hawaii eller The Big Island. Här gör vi precis som på Maui, dvs vi belägrar vårt bas-hotell i laid back Kailuna-Kona och inleder en tre-dagar lång upptäcksfärd på H-D. Ön är riktigt stor, med både berg, dal, djungel och vulkan! Det blir rejält med åkning. Mycket att se och göra. Här också finns mina vagabond MC-kompisar som verkligen diggar när svenskarna kommer!

Sista ön vi hälsar på blir Oahu i tre nätter. En relativt liten ö men ändå hem till stor-huvudstaden, välkända Honolulu och här blir det en heldags-MC sväng och två dagars “bad-turistande” som gäller. Vi ska bo mitt i smeten vid Waikiki Beach, vi och Elvis.  Oahu erbjuder många balla ställen att kolla in som Surf-paradiset North Beach och Pearl Harbor. Den som vill kan fortsätta hyra H-D eller scooter och köra egen upptäcksfärd, eller bara ligga med en Mai Tai i handen och slappa på stranden.

Från Oahu sticker vi tillbaka till Los Angeles i två nätter.

Ca. kostnaden: under bearbetning
Täcker en Harley-Davidson MC av senare års modell med försäkringar, boende del i dubbelrum, kostnader, avgifter och Road Captain Dave.

OBS! Flyg, mat, dryck, marktransport (Uber) och bensin ingår ej.

*MC tilldelas efter tillgång.

Alla priser och upplägg är preliminära.

E ka holo! (Let’s RIDE!)

hawaii_poi-1009

hawaii_poi-800

IMG_2411 IMG_5610 Hawaii_Poi-944 Hawaii_Poi-791 Hawaii_Poi-685 Hawaii_Poi-511 Hawaii_Poi-374 Hawaii_Poi-260 Hawaii_Poi-258 Hawaii_Poi-152 Hawaii_Poi-9

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × tre =

To top